Agile Content: de sprekers!

Dit zijn ze dan, de 3 agile-specialisten aan wie jij volgende week woensdag al je brandende vragen kunt stellen:

Anton Vanhoucke (@antonvh)

Anton Vanhoucke

Anton Vanhoucke is strateeg bij Fabrique [merken, design en interactie]. Hij helpt de klanten van Fabrique om slimme keuzes te maken in hun online communicatie. Bij de realisatie borgt hij de projectdoelstellingen. Anton is van nature geïnteresseerd in wat mensen beweegt, want online gaat om interactie, niet om zenden. Vandaar zijn fascinatie voor persuasive design en meetbare resultaten. Wat mensen beweegt is ook belangrijk bij samenwerken in teams. Anton pionierde met het integreren van ontwerpen in het scrum proces. Hij schreef mee aan het boek “Get Agile!” en geeft scrum trainingen.

Mary Beijleveld (@Ladybeetle)

Mary Beijleveld

Mary is agile coach en trainer bij VX Company. VX Company is ervan overtuigd dat goede (IT-) dienstverlening voor 99% mensenwerk is. Het is de mens, de (IT-) professional, die luistert naar de klant, kennis en ervaring inbrengt, begrijpt waar het om gaat en oplossingen en producten voorstelt en implementeert die werken. Mary adviseert hoe organisatiedoelstellingen behaald kunnen worden met behulp van agile en lean procesoptimalisatie, bedrijfsbrede samenwerking en de juiste ICT architecturen en helpt bij de implementatie ervan.

Marielle Roozemond (@MarielRoozemond)

Marielle Roozemond

Marielle is naast docent mediapsychologie aan de Hogeschool Rotterdam als agile coach verbonden aan Agile in the Core. Agile in the Core organiseert trainingen en evenementen en ondersteunt mensen die agile in organisaties beoefenen. Samen met Betteke van Ruler en Arie Bennekum (co-auteur van het Agile Manifest) heeft ze een certificatieprogramma ‘Agile voor Marketingprofessionals’ opgezet.

Inschrijven

Het ContentCafé vindt plaats volgende week woensdag 30 september om 19:30 (deuren open om 19:00) bij KBenP in Voorburg op de Charlotte van Pallandtlaan 18 (niet 12) in Voorburg. De deuren gaan om 19:00 open. Alle inschrijvers krijgen van tevoren een nieuwsbrief met alle praktische informatie.

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in! De avond kost €5,00 voor hapjes en drankjes.

Over Charlotte van Oostrum

Charlotte is freelance contentstrateeg. Ze schrijft zo nu en dan voor Born Hungry Mag en leert altijd iets nieuws.
Dit artikel is geplaatst in 13 – Agile content. Bookmark hier de permalink.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.