Editie 13: Agile content in de praktijk

Waterval is uit. Agile en Scrum zijn in. Contentland wordt overspoeld door buzzwords en soms ben je dat, tja, beu.

Want te vaak wordt zo’n nieuwe methode als doel op zich gezien en dan gaat het juist aan zijn doel voorbij, namelijk producten afleveren met hoge kwaliteit content waar mensen op zitten te wachten. En die maak je niet met alleen maar post-its…

Werken met Agile en Scrum

Of je nu wel of niet enthousiast bent over Agile en Scrum, de meeste mensen die op en rond het web werken krijgen ermee te maken. Je kunt zelf besluiten om met je team te experimenteren met Agile werkmethoden die je hebt op gepikt op een conferentie. Maar je kunt ook worden meegenomen in een IT-Scrum zonder dat je precies weet hoe het werkt.

Wanneer zet je Agile, Scrum of juist Waterval methodes in? Hoe begin je eraan? En welke valkuilen wil je vermijden? Daarover gaan we in discussie tijdens de 13e editie van het ContentCafé aan de hand van praktijkvoorbeelden van onze sprekers.

Programma en inschrijven

Het ContentCafé vindt plaats op woensdag 30 september om 19:30 bij KBenP in Voorburg. De deuren gaan om 19:00 open.

Je kunt de datum en locatie alvast op een post-it schrijven, maar alle inschrijvers krijgen van tevoren een nieuwsbrief met alle praktische informatie.

De sprekers maken we binnenkort bekend [bekijk hier de sprekers, ed.], maar om zeker te zijn van een plek – schrijf je alvast in! Er is beperkt plaats en vol = vol. De avond kost €5,00 voor hapjes en drankjes.

Over Charlotte van Oostrum

Charlotte is freelance contentstrateeg. Ze schrijft zo nu en dan voor Born Hungry Mag en leert altijd iets nieuws.
Dit artikel is geplaatst in 13 – Agile content. Bookmark hier de permalink.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.