Bye bye ContentCafé borrel

Beste vrienden van het ContentCafé,

Vlak voor de Kerst vertelden we jullie dat we gaan stoppen. Ons voorstel was om een laatste inhoudelijke bijeenkomst te doen waarbij jullie zelf de invulling konden bepalen. En daarna een feestelijke afscheidsborrel.

Een van de twee plannen gaan we waarmaken: op woensdag 15 maart vanaf 20:00 uur ben je van harte welkom in Grand Café Lebowski, vlak naast de Dom in Utrecht. Daar heffen we het glas op 5 jaar ContentCafé. Het eerste drankje is op onze kosten!

Laat je ons weten of je komt? We hopen op een spetterend afscheid.

Update 13 februari

Bedankt voor jullie reacties op de RSVP. We hebben een kleine aanpassing gedaan: we zitten gewoon beneden in Lebowski, niet meer in de Bovenbar.

Graag tot 15 maart!
Team ContentCafé

Over Bas Evers

Bas is contentstrateeg bij CZ. Hij adviseert daar over goed onderbouwde keuzes maken bij de digitale diensten van CZ, zowel boven als onder de motorkap. Steekwoorden: contentkalender, -architectuur en governance.
Dit artikel is geplaatst in Uncategorized. Bookmark hier de permalink.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.