ContentCafé presenteert: moderator Rob!

Ons onderbuikgevoel en de evaluatie van de vorige editie van het ContentCafé over Agile Content zeiden hetzelfde: we willen meer interactie tijdens het ContentCafé.

Meer ruimte voor interactie

We presenteren daarom met trots onze eerste ContentCafé moderator: onze eigen Rob Vullings.

Rob Vullings (@RobVullings)

Rob Vullings is eigenaar/directeur bij Tekstschrijvers.nl. Hij adviseert en coacht. En hij volgt alle ontwikkelingen op het gebied van communicatie-content-tekst. Daarnaast neemt hij tijd voor wandelen, lezen, tennis, Tsjechië en whisky. Rob treedt tijdens de 14e editie van het ContentCafé over personalisatie op als moderator en spreekstalmeester.

Kortere presentaties, meer vragen

Volgende week woensdag komen Nico Verspaget en Roy Scholten hun verhaal vertellen over personalisatie. Lees meer over het programma.

Hun praatjes zijn echter wat korter dan normaal. Na elke presentatie zal Rob vragen uit de zaal beantwoorden. Vragen die jij nu al mag insturen via team@contentcafe.nl of @contentcafe.

Een discussie achteraf

Na de twee presentaties en de ingezonden vragen vindt er een korte discussie plaats, die door Rob gemodereerd wordt. En hier mag jij als publiek natuurlijk ook aan meedoen. Is jouw vraag nog niet beantwoord? Dan kun je hem alsnog stellen.

De borrel

Omdat alle vragen in dit nieuwe format in de zaal behandeld worden, hebben we de borrel afgeschaft. Ben je lekker op tijd thuis.

NEE, NATUURLIJK NIET! De borrel blijft.

Tot volgende week? (Schrijf je in.)

Over Charlotte van Oostrum

Charlotte is freelance contentstrateeg. Ze schrijft zo nu en dan voor Born Hungry Mag en leert altijd iets nieuws.
Dit artikel is geplaatst in 14 – Personalisatie. Bookmark hier de permalink.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.