Presentatie Niels Vrijhoeven

Innovatieve campagnes organiseren door een overlap te zoeken met maatschappelijke kwesties. Telegraaf Media Groep (TMG) is een contentproducent, maar maakt ook relevante content voor merken als Relatieplanet. Hoe doen ze dat?
Niels Vrijhoeven is Creative Director bij de Crossmedia Divisie van de Telegraaf Media Groep (TMG). Hij beschrijft hoe een club als TMG langzaam afscheid neemt van het advertentietijdperk, waarin steeds meer budget moet worden vrijgemaakt om de doelgroep te bereiken. Marlboro noemt hij als voorbeeld van bulshit marketing, waarbij de advertenties met stoere cowboys ‘losgezongen zijn’ van het product.

Hoe dan wel? Transparant en relevant, en aansluiten wat er in de maatschappij leeft. De campagne van Relatieplanet, ‘Stop met dromen, start met daten’ die Niels laat zien is daarvan een mooi voorbeeld.


Over Bas Evers

Bas is contentstrateeg bij CZ. Hij adviseert daar over goed onderbouwde keuzes maken bij de digitale diensten van CZ, zowel boven als onder de motorkap. Steekwoorden: contentkalender, -architectuur en governance.
Dit artikel is geplaatst in 05 - Publish or perish. Bookmark hier de permalink.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.