Presentatie Kirsten Jassies

Kirsten is de kersverse productmanager blogs & social bij Sanoma. Gepassioneerd vertelde zij over hoe zij print en digitaal op elkaar wil aansluiten.

“De ultieme crossmediale redactie bestaat nog niet zolang hoofdredacteuren en uitgevers de papieren editie als belangrijkste zien. Het is nog steeds print first en daarna vertalen we het voor online. Daar probeer ik verandering in te brengen,” zegt zij.

Oordeel zelf:


Over Bas Evers

Bas is contentstrateeg bij CZ. Hij adviseert daar over goed onderbouwde keuzes maken bij de digitale diensten van CZ, zowel boven als onder de motorkap. Steekwoorden: contentkalender, -architectuur en governance.
Dit artikel is geplaatst in 05 - Publish or perish. Bookmark hier de permalink.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.