Aankondiging ContentCafé #5

Publish or Perish

Het thema voor de vijfde editie van het ContentCafé maakten we al bekend op 4 juli: onder de werktitel De Uitgever zijn we druk doende om mooie sprekers en een goede locatie te regelen. Ideeën voor sprekers, locatie of sponsoring zijn trouwens altijd welkom.

Woensdag 21 november strijkt ons rondreizende circus neer in Amsterdam. Inschrijven kan al en via de gebruikelijke (Twitter) kanalen (nieuwsbrief) houden we jullie op de hoogte van de voortgang.

Hopelijk tot dan!

Over Bas Evers

Bas is contentstrateeg bij CZ. Hij adviseert daar over goed onderbouwde keuzes maken bij de digitale diensten van CZ, zowel boven als onder de motorkap. Steekwoorden: contentkalender, -architectuur en governance.
Dit artikel is geplaatst in 05 - Publish or perish en getagged . Bookmark hier de permalink.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.