Presentaties editie 2

We kijken terug op een geslaagde tweede editie van het ContentCafé. Ongeveer 50 mensen trotseerden het vieze weer. Ze meldden zich aan Oudenoord 700, een pand van de Hogeschool Utrecht. Daar luisterden zij naar presentaties (20 minuten elk) van:

Voor wie meer wil lezen: mede-organisator Ilse schreef een mooi verslag.

We bedanken de opleiding Communicatie- en Mediadesign van de Hogeschool Utrecht voor de gastvrijheid.

Over Bas Evers

Bas is contentstrateeg bij CZ. Hij adviseert daar over goed onderbouwde keuzes maken bij de digitale diensten van CZ, zowel boven als onder de motorkap. Steekwoorden: contentkalender, -architectuur en governance.
Dit artikel is geplaatst in 02 - Leren van en over contentstrategie en getagged . Bookmark hier de permalink.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.