#17 Contentmarketing: Wat, hoe en waarom?

Al jaren vragen jullie erom –in evaluaties, aan ons persoonlijk– en nu staat het onderwerp eindelijk op het programma: contentmarketing.

Tijdens de 17e editie van het ContentCafé gaan we in op het wat, hoe en waarom van contentmarketing. Wat versta jij onder contentmarketing? Wanneer zet je het in? Hoe past het in een bredere content- of marketingstrategie?

Al deze vragen en meer kun je op 14 september in de Faculty Club in Utrecht stellen aan niemand minder dan onze ‘gouden’ sprekers!

Sayna de Voogd (@GoudenAnanas)

Sayna is oprichter van en Ananasmarketeer bij marketingbureau Gouden Ananas. Ananasmarketing? Ja, “Ananasmarketing combineert op een verfrissende, prikkelende, effectieve, complete manier branding, communicatie, klantrelatie-management, marketing en sales (online en offline),” aldus Sayna.

Op het ContentCafé komt Sayna aan de hand van voorbeelden vertellen over wanneer en waarom zij contentmarketing aan klanten adviseert en hoe dit in een bredere strategie past.

Mark de Loose

Mark werkt als Marketing- en communicatiemanager bij Aon, waar hij verantwoordelijk is voor het managen en ontwikkelen van het marketingcommunicatieteam. Aon is wereldwijd een toonaangevend adviseur op het gebied van risicomanagement, beloningsbeleid en verzekeringen met 9 locaties in Nederland.

Aon is nu zo’n vier jaar bezig met (gestructureerde) contentmarketing en is daar succesvol mee. Mark zal vanuit een organisatieperspectief vertellen over contentmarketing.

Locatie en inschrijven

Editie #17 ‘Contentmarketing: Wat, hoe en waarom?’ vindt plaats op woensdag 14 september in de Kanunnikenzaal van de Faculty Club in Utrecht. De deuren gaan om 19.00 open en de avond begint om 19.30. De avond kost €5 (graag bij binnenkomst contant betalen). Bekijk de routebeschrijving.

Inschrijven kan hier! Wees er op tijd bij, want vol = vol.

Crossphase sponsort

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Crossphase, waarvoor hartelijk dank!

Over Charlotte van Oostrum

Charlotte is freelance contentstrateeg. Ze schrijft zo nu en dan voor Born Hungry Mag en leert altijd iets nieuws.
Dit artikel is geplaatst in 17 - Contentmarketing. Bookmark hier de permalink.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.