Achtste editie ContentCafé wordt uitgesteld naar 18 december

De mensen die zich hadden ingeschreven weten het al, de rest nu ook: het ContentCafé van woensdag 30 oktober gaat helaas niet door. We stellen het uit naar woensdag 18 december 2013.

Het thema voor de achtste editie is wel bekend: Organisatieverandering & online.

Als contentspecialist en -strateeg staat je project vaak in het licht van grotere organisatieveranderingen. Een contentmigratie, rebranding of een nieuwe site hebben vaak een oorzakelijk verband met de aanstaande fusie, overname of de koerswijziging van de organisatie. Hoe beïnvloedt dat ons werk? Wat moeten wij weten van klassieke organisatieveranderingsprincipes? En hoe zetten we digitale middelen in bij een organisatieverandering?

Op het achtste ContentCafé spreken drie mensen die hier alles van weten. Blijf ons volgens op Twitter voor het laatste (datum)nieuws!

Illustratie door Peter de Wit, uit het boekje Gedoe komt er toch van Joop Swieringa en Jacqueline Jansen
© Peter de Wit. Illustratie uit ‘Gedoe komt er toch’ van Joop Swieringa & Jacqueline Jansen

 

 

Over Ilse

Ilse Jonker is freelance contentstrateeg. Zij staat opdrachtgevers bij met een mix van projectleiderschap, onderzoek en advies. Contentmigraties zijn haar specialiteit en haar lievelingsmotto luidt: content is king, but everyone needs a consigliere. Zij schrijft op infochef.nl
Dit artikel is geplaatst in 08 - Organisatie & Online. Bookmark hier de permalink.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.