Aankondiging ContentCafé #6: Responsive design

Het thema voor de zesde editie van het ContentCafé is responsive design.

Responsive design anno 2013. Afbeelding van @johnpolacek
Responsive design anno 2013. Afbeelding van @johnpolacek

Woensdag 13 februari strijkt ons rondreizende circus neer in Rotterdam alwaar we te gast zijn bij Mangrove.

Inschrijven is gratis kan nog steeds. Via de gebruikelijke kanalen [ Twitter +  nieuwsbrief ] houden we jullie op de hoogte.

We hebben drie hele mooie presentaties voor jullie in petto, die elk een kant belichten van responsive design:

 

  • Christiaan Lustig is sr adviseur online communicatie bij Sabel Online en schrijft regelmatig over responsive design. Christiaan geeft de introductie over responsive design en zal het speelveld schetsen: wat is responsive design eigenlijk? En vooral, wat betekent responsive voor contentcreatie?
  • Thamar Kiemel is conversation manager bij Mangrove en oprichter van Urban Photo Collective. Thamar gaat het specifiek hebben over responsive design en het future friendly omgaan met beeldmateriaal; dus voorbereid zijn op het onbekende, niet alleen responsive, maar op alles wat komen gaat en wat content in vooraf onbekende omstandigheden laat zien.
  • We sluiten af met KLM, waar Richard van Kampen werkt als user experience manager en Lennart van Opbergen als UX manager Digital Strategy. Hiermee hebben we de praktijkcase te pakken: hoe ziet KLM responsive design in deze nogal ontwikkelende markt en hoe kijken zij met een open blik naar wat dat betekent voor content.

Dus:

  • Wat? ContentCafé #6 Responsive Design, 3 sprekers, elk 20 minuten
  • Wanneer? 13 februari, 19:00
  • Waar? Schiekade 189, Rotterdam, bij Mangrove
  • Leuk. Inschrijven dan maar

Hopelijk tot dan!

Over Xander

Xander Roozen heeft een passie voor informatiearchitectuur, vinyl en goeie koffie. Hij is fan van David Weinberger, Orson Welles en Shuggie Otis. Xander is oprichter en samensteller van online radiostation Royal Groove (funk, soul, jazz). Hij blogt op Parallelle Lijnen.
Dit artikel is geplaatst in 06 - Responsive design. Bookmark hier de permalink.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.